Beginpagina > Onze tarieven > Onze tarieven

Onze tarieven

Alle versies van dit artikel: [français] [Nederlands]

PERIODES EN TARIEVEN

Laagseizoen: november (behalve Allerheiligen en 11 november (hoogseizoen)), december (behalve week van Kerstmis (hoogseizoen)), januari (behalve week van Nieuwjaar (hoogseizoen)), februari (behalve week van carnaval (hoogseizoen)), maart.

Tussenseizoen: april (behalve week van Pasen (hoogseizoen)), mei (behalve 1 mei),juni (behalve Hemelvaart en Pinksteren (hoogseizoen), september en oktober (behalve herfstvakantie (hoogseizoen).

Hoogseizoen: juli en augustus. Liefst huren per week. Herfstvakantie, 11 november,Kerstmis, Nieuwjaar, Carnaval, Pasen, Hemelvaart, 1 mei, Pinksteren.

Week-end* Mid week* Week*
Laagseizoen 715€ 870€ 1050€
Tussenseizoen 850€ 990€ 1080€
Hoogseizoen 970€ 1135€ 1380€

*Weekend: van vrijdag 16 uur totzondagavondMidweek: van maandag 16 uur tot vrijdagochtend - Week: van vrijdag 16 uur tot vrijdagochtend.

Bij de prijs inbegrepen: verblijfsbelasting, btw verwarming en hout voor verwarming, water, elektriciteit, schoonmaak.

Niet bij de prijs inbegrepen: linnengoed (+ badhanddoeken) € 10 per persoon (8 eenpersoonsbedden, twee grote tweepersoonsbedden).

Betalingswijze: 30% + € 200 waarborg bij de reservering en later het resterende bedrag ten laatste één week voor aanvang van het verblijf. Waarborg wordt terugbetaald één week na afloop van het verblijf. Bij annulering 45 dagen van tevoren: volledige terugbetaling van het voorschot. Het voorschot blijft eigendom van de verhuurder bij annulering tussen de 44ste en 14de dag voor aanvang van het verblijf. Bij annulering twee weken van tevoren is de volledige prijs van het verblijf verschuldigd.

Bankrekeningnummer: 191-9296881-76 IBAN: BE 91 1919 2968 8176 BIC: CREGBEBB.

De huurder wordt gedekt door de BA eigenaar (afstand van verhaal) voor schade door brand. Bij aankomst van de huurder wordt in aanwezigheid van beide partijen een plaatsbeschrijving met inventaris van het meubilair en materiaal opgemaakt. Verliezen of schade evenals het niet in stand houden van de netheid geven de eigenaar recht op een schadevergoeding.

Reserveren: Vraag naar de beschikbaarheid door via het onderstaande formulier een e-mail te sturen naar info@montanhee.be.

Download het reserveringsformulier, vul het in en stuur het naar info@montanhee.be

http://www.accueilchampetre.be/ en http://www.wallonie-tourisme.be/

Bereken uw route door hier te klikken.

Réservation
Beleefdheid [Verplicht] :
[Verplicht] :
[Verplicht] :
[Verplicht] :
[Verplicht] :
[Verplicht] :
[Verplicht] :
[Verplicht] :
[Verplicht] :